מטבחים
מטבחים הם הרומן שיש לנו עם האוכל- רומן שמתבטא הרבה פעמים בתור כבוד, בין השאר, אל הגוף שלנו. מטבחים יכולים להיות החל ממטבחים פשוטים שמספקים רק אוכל בסיסי למטבחי שף מלאי אביזרים שמאפשרים צורות הגשה והכנת מנות מגוונת.
דבר אחד נשאר זהה- מטבחים נועדו כדי שנכין בהם אוכל. ישנה מגמה עולה של אנשים שהופכים את המטבח לחדר אירוח, חדר ניהול חשבונות או אפילו מזניחים אותו לחלוטין- מזמינים אוכל מבחוץ. או מסתפקים בחימום קצר של אוכל מוכן במיקרוגל. דבר זה מוציא את התשוקה שיש לאנשים, בין אם זה מתוך בורות או מתוך עצלות, לאוכל.
האכילה לא מתחילה בלעיסה- היא מתחילה עוד בהכנת האוכל עצמו ואפילו הקניה של חומרי הגלם- ככל שאנחנו משקיעים יותר באוכל שלנו באופן לא מודע אנחנו משקיעים יותר בעצמנו (כמו שעם קוסמטיקה והגיינה אנחנו עשויים להשקיע, על אחת כמה וכמה בדברים שאנחנו מכניסים לתוך הגוף שלנו ולא רק מורחים על העור). מטבחים נועדו לספק לנו מקום, ורצוי שיהיה מקום נעים, להכין בו אוכל- מקום שבו נוכל לספק את כל הצרכים התזונתיים שלנו בצורה טעימה ומהנה.
מטבחים אמורים להיות מקום שכיף להיות בו- מקום מסודר, נוח ומלא בכל טוב- מקום שקורץ לנו להגיע אליו ולבשל בו. מקום שיחדש את הקשר שלנו, אולי, עם הגוף שלנו כשנדע מה מזין אותנו ואיזה סוגים של אוכל לא טובים בשבילנו. מטבחים, כמו שכבר נאמר, הן הרומן הלא מודע שיש לנו עם אוכל. אבל לא רק עם אוכל- עם הגוף שלנו- הצורה שאנחנו מתייחסים לגוף שלנו מתבטאת בצורה שאנחנו מתייחסים לאוכל שאנחנו מכניסים לתוכו.