ריהוט
פרקטיות היא מילת המפתח כאשר מתחילות לצוץ מחשבות בדבר ריהוט מחדש של הבית. פריטי ריהוט אשר יאפשרו לך לנהל אורח חיים נוח, פריטי ריהוט שלא יהיו גדולים מדי לחלל בו אתם מעוניינים לשכנם, פריטי ריהוט אסתטיים, פריטי ריהוט פרקטיים – הם הפריטים שמהם אתם רוצים שיורכב ריהוט הבית שלכם. כאשר אתם רוכשים כסא חדש, רצוי שיהיו לו ארבע רגליים, אבל חשוב במיוחד שיהיה נוח לשבת עליו, תמיכה טובה לגב ולעמוד השדרה גם חשובה.
כוננית לטלוויזיה, כדאי שתכיל משטח חלק, עליו ניתן להניח טלוויזיה, אבל חשוב שיהיו לה עוד כמה נישות ומגירות בשביל שאר האקססוריז של טלוויזיה (ממיר, אנטנה, DVD..). כל הפרטים הקטנים הללו, אשר מוסיפים משהו מעבר לביצוע התפקיד הבסיסי שעבורו נרכש הציוד (כסא נרכש כדי שנשב עליו, כוננית לטלוויזיה נרכשה להיות מושבת הטלוויזיה בבית), הם שהופכים פריט ריהוט אחד לאטרקטיבי מאחר.
בעת שדרוג הבית עם ריהוט חדש, כדאי לחשוב גם על הפן הזה. לא רק יופי פריט ריהוט, עלותו, גודלו ואיכות החומרים מהם נוצר צריכים להעסיק אתכם, אלא גם מה עוד הוא יכול לתת לכם. מה האקסטרה שפריט ריהוט נותן לכם, באותו המחיר. אני, כמובן, לא מדברת על המבצעים הלא כדאיים שוודאי תתקלו בהם, במסע קניות ריהוט לבית, אני מדברת מהבחינה הפרקטית. יכול להיות שכרגע מעניין אתכם לקנות רק שולחן נמוך לסלון.
אבל, אם לא עכשיו, אז אולי בעתיד, תצטרכו מקום לאחסון, ושולחן שניתן לפרק את החלק העליון שלו ולשים בו דברים יכול להיות כדאי יותר. אולי אתם צריכים ארון בגדים ומצאתם כזה יפיפה שמתאים במידותיו לחדר השינה, אבל הוא מאוד רחב, רחב ממה שאתם צריכים, ותופס כמעט קיר שלם, יכול להיות שעדיף להשאירו בחנות לחפש ריהוט שלא יחסום לכם אפשרויות בעתיד לתוספות נוספות לחדר. כל אחד, רצוי שירכוש מה שיפה וטוב בעיניו, אבל ראייה לטווח ארוך, בעת רכישת ריהוט בהווה, יכולה למנוע מכם בעיות ריהוט בעתיד.