רהיטים
כאשר בוחרים רהיטים לבית יש לחשוב על צבע, סגנון, גודל ומיקום אפשרי בחלל הבית. בזמן ברירת רהיטים, מבין אלו המוצעים, יש לזכור מה הם הצרכים שלנו, ולא רק לצרכים היבשים שהוגדרו לעיל, ישנם גם צרכים רגשיים. כבני אדם, אנו נוטים למצבי רוח, מצבי רוח שלא פעם דורשים מהסביבה שלנו, בעיקר מחברים, להתאים עצמה אלינו להעביר לנו את מצב הרוח הרע, או למשוך ליותר זמן את מצב הרוח הטוב. גם רהיטים יכולים, ואף צריכים, לשמש בדיוק למטרה זו.
למשל, אנו יכולים לבחור לסלון רהיטים משני סוגים, כורסאות קשות, עליהן נשב כשאנו אוכלים בזמן צפייה בטלוויזיה, כורסאות שיהיו נוחות מספיק כדי שנספיק לשבת עליהם, אבל לא ישאבו אותנו פנימה וכך נוכל, לאחר שעובר פרק הזמן שהגדרנו, להמשיך בפעילויות אותן תכננו. בנוסף לכורסאות 'היעילות' הללו, אפשר לרכוש גם ספה רכה, ספה שכשמתמקמים עליה, צריך כוח רצון עילאי בשביל לקום ממנה. ספה זו שתשמש אותנו ברגעי צער, כשנרגיש בודדים ונרצה שמשהו יעטוף אותנו.
ביתנו, כדאי שיכלול רהיטים משני הסוגים הללו, ומסוגים נוספים של רגשות וצרכים גם כן. רהיטים אשר יקיפו עבורנו את כל הרגשות העיקריים - רהיטים שיאפשרו לנו להתמקם בנוחות כשנרצה, ויחד איתם, רהיטים שיאפשרו לנו לזכור שיש בחיינו מחויבויות מעבר לכאלה שמכוונות לנוחות ולהנאה הפרטית שלנו, הם יהיו נוחים גם כן, אבל לא מהסוג שמשכיח את הסביבה.
בחירה מיטבית של רהיטים מהסוגים הללו יביאו לבית מאוזן ונפש שקולה. רהיטים יכולים להיות סתמיים, כאלה שנבחרו מסיבות של תקציב, מבלי להתחשב בפן הרגשי כלל. סיבות כלכליות ברכישת רהיטים הן לגיטימיות, אבל עדיף לשים בצד קצת כסף כדי שלצד הרכישות הפרקטיות, תהיה לנו כמות מסוימת של רהיטים שמשרתים את הנפש, על שלל פניה.