מטבחים
מטבחים הם המקום שבו אנחו מכינים לעצמנו אוכל. זו הופכת להיות מגמה שאנשים נוטים להזניח את הכנת האוכל בתוך מטבחים ופונים להזמנת אוכל מבחוץ או אפילו מסתקים בחימום של אוכל מוכן במיקרוגל. לא רק שזה יותר יקר ולא רק שזה הרבה פחות מזין (כי לכו תדעו איך מכינים את האוכל במסעדה, עם איזה חומרי גלם והאיכות שלהם ולכו תדעו מה המשמעות של כל הE-221 שמופיעים בחומרים שמכיל האוכל המוכן הקפוא) זה גם מרחיק אותנו מהגוף שלנו- מהיכולת שלנו לזהות מה מזין את הגוף שלנו ומה מזיק לו.
מטבחים נועדו כדי לספק לנו מקום להכין בו לעצמנו אוכל. מטבחים צריכים להיות מקום שנעים להיות בו- מספיק מרווחים ומלאי כל-טוב כדי שנוכל להכין לעצמנו אוכל בלי לשבור את הראש. מטבחים צריכים להכין את כל החומרים והכלים (חשמליים או ידניים) כדי שנוכל להכין לעצמנו אוכל בקלות ובמגוון צורות וטעמים.
אוכל זו אמנות, והעבודה בתוך מטבחים צריכה להיות כיפית ומענגת ולספק לנו שובע מנטאלי מהתהליך של הכנת האוכל- בין אם האוכל מיועד לנו או לאנשים אחרים, מטבחים צריכים למקד את תשומת הלב שלנו באוכל ולאפשר לנו לעשות אותו הכי טוב שאנחנו יכולים לפי הידע הקולינארי שיש לנו.
מטבחים הפכו למשהו שמתעלמים ממנו, וחבל. מטבחים יכולים להיות אחד החדרים היותר מהנים בתוך הבית- לבשל ביחד עם אנשים זה תענוג, וגם לבד זה מספק חוויה מספקת. מטבחים צריכים להיות מקום מספיק רחב ולהכיל את כל הדברים שאנחנו צריכים בתוכם כדי שנוכל להנות מתהליך ההכנה של האוכל. בסופו של דבר- האוכל הזה נכנס לתוך הגוף שלנו, אז מן הראוי ומן הרצוי שנשקיע בו כמיטב יכולתנו כמו שהיינו משקיעים בכל דבר שחשוב לנו לשמור עליו ולטפח אותו.