מטבחים
מטבחים עשויים להיות אחד משני מצבים לפחות- או שהמטבח שלנו הוא מקום שכיף לנו להיות בו ולהתנסות בו (אפילו כפעילות חברתית ביחד עם בן או בת זוג או אפילו עם הילדים) או מקום שאנחנו רק רוצים לברוח ממנו ומקסימום מכניסים בו אוכל לתוך המיקרוגל. ההבדל בין השניים תלוי בכוונה שלנו- האם אנחנו רוצים בכלל להכין לעצמנו אוכל או שאנחנו מבסוטים מאוכל מוכן שאנחנו קונים ממסעדות ואוכל קפוא. על השאלה הזאת יותר קל לענות כשאנחנו מבינים האם אנחנו רוצים להאכיל את עצמנו כדי לדעת מה בדיוק אנחנו מכניסים לתוך הגוף ולשלוט בזה כדי לשלוט בתזונה שלנו בצורה יותר חכמה ויעילה.
מטבחים הם המקום שבו אנחנו מזינים את עצמנו- הם המקום שבו אנחנו מכינים לעצמנו אוכל ולומדים מה מזין אותנו ומעצים אותנו ומה, לעומת זאת, מזיק לנו ויוצר אצלנו מחלות ותשישות גופנית. הרבה אנשים לא מודעים לאוכל שהם מכניסים לתוך הגוף שלהם. הם לא מודעים לאלרגיות שיש להם כלפי מאכלים מסוימים וחושבים שתופעות הלוואי (כמו תחושת כבדות ומלאות אחרי ארוחה) הם דברים נורמאליים. השהות במטבח מלמד אותנו לגבי המאכלים שטובים לנו לעומת המאכלים שאנחנו לא אוהבים. כמו כן הוא מלמד אותנו את הרגישות של הכנת האוכל- מה וכמה מכל דבר אנחנו יכולים לאכול ואיך זה משפיע על הגוף שלנו.
אוכל צריך להיות לא רק טעים- אוכל אמור להיות גם מזין. הוא אמור להיות שילוב בין כל הדברים שהגוף שלנו צריכים לבין הרצון שלנו לדברים טעימים. השהות במטבח בסופו של דבר מלמדת אותנו באיזה צורות אנחנו אוהבים את האוכל שלנו ואיך אנחנו יכולים לספק אותו לעצמנו.