מחבת ווק
1 ק"ג ברוקולי שטוף, מפורק לפרחים קטנים
1 כוס נבטי שעועית עבים
2 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות
2 כפות שמן קנולה מכבישה קרה
1 כפית רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
פלפל שחור
1 כף שטוחה של שומשום מלא
1 כף שטוחה של זרעי פשתן טחונים
1 כף שטוחה של גרעיני חמניה קלופים
1 כף שטוחה של זרעי דלעת קלופים
(1/2 כף ג'ינג'ר טרי מגורד - אופציה)
מחממים את שמן הקנולה במחבת ווק, מקפיצים את הברוקולי, מוסיפים את שמן השומשום, הסויה ופלפל שחור (וג'ינג'ר למי שאוהב)וממשיכים בהקפצה למשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים היטב, מורידים מהאש.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את הגרעינים והנבטים מערבבים היטב ומגישים.
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.