4 סלקים בינוניים
2 שיני שום בינוניות קצוצות דק
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט כמון טחון
מלח
3 כפות חומץ בן יין או מיץ מלימון 1
1/2 כפית סוכר
לשטוף את הסלקים, לחתוך לחצאים. להוסיף מים לסיר בינוני עד מחציתו, להכניס את הסלקים ולהביא
רתיחה במכסה חצי סגור. להנמיך את האש ולבשל עד להתרככות (לנעוץ מזלג ולבדוק). לכבות את האש
לצנן.
להוריד את קליפות הסלקים, לחתוך לחתיכות גסות ולהעביר לקערת הגשה.
להוסיף את חומרי הרוטב, לכסות בניילון נצמד/מכסה ולהכניס למקרר.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.