חבילת תרד עלים חתוכים גס
20 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
1/3 כוס אגוזי פקאן או צנוברים
1 כף חרדל
1 כף דבש
1/3 כוס שמן זית
מעט מלח
3 כפות חומץ בלסמי
להניח את עלי התרד בקערה, לפזר מעל את העגבניות ומעליהן את האגוזים/צנוברים.
להכניס את מרכיבי הרוטב לשייקר/צנצנת ולערבב היטב. לצקת מעל הסלט.
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.