מתאים ל-8 סועדים
מחבת גדולה עמוקה
1 ק"ג בשר אנטריקוט , פרוס לפרוסות בעובי של כ-6 מ"מ
500 גר' חמאה
מיץ מתפוז אחד
1/2 כוס יין אדום
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
1/2 כפית דבש
1 כף קורנפלור
עירית קצוצה
מחממים במחבת חצי מכמות החמאה, ומטגנים את פרוסות הבשר עד שהן משחימות. מוסיפים מלח ופלפל מעל והופכים לצד השני ומשחימים גם אותו.
מוציאים את הבשר מהמחבת ומעבירים לצלחת עמוקה.
מוסיפים למחבת את שאר החמאה, ממיסים אותה, מוסיפים את מיץ התפוז, היין והדבש. מגבירים את האש וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.
מדללים את הקורנפלור ב- 1/2 כוס מים פושרים, מוסיפים למחבת ובוחשים עד שהרוטב מסמיך מעט.
מחזירים את הבשר למחבת, משאירים דקה אחת ומגישים, מפזרים מעל עירית קצוצה.
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ – פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.
פרסום - סטודיו מאור קידום אתרים