1/2 ק"ג בשר בקר טרי (סינטה או פילה), חתוך לפרוסות דקות
4 שיני שום, קצוצות דק
1 כוס שמן זית כתית מעולה
מיץ מלימון אחד
עלי רוקט טריים
גבינת פרמזן מגוררת
מניחים את הבשר בשקית נילון עבה ומעבירים למקפיא, עד שהוא מתחיל לקפוא וניתן לחתוך אותו לפרוסות דקות.
פורסים את הבשר לפרוסות דקות בסכין חדה מאוד או במכונה לפריסת נקניקים.
מסדרים בתבנית פלסטיק שכבה של הבשר, שופכים עליה תערובת שמן זית ומיץ לימון.
מפזרים מעט שום ומוסיפים שכבה נוספת של בשר.
שופכים שוב מתערובת השמן ומיץ הלימון ושוב שכבת בשר וממשיכים כך עד שנגמר הבשר.
סוגרים את הכלי ושומרים במקרר במשך שעה לפחות.
מניחים בצלחת ההגשה את עלי הרוקט בתלולית במרכז, מסדרים מסביב את פרוסות הבשר, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.