מחבת גדולה עמוקה
מחבת בינונית
500 גרם בשר בקר (סינטה או שייטל) חתוך לרצועות ברוחב כ- 1.5 ס"מ
250 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
200 גרם חמאה (או מחמאה לשומרי כשרות)
2 כפות שמן זית
1/2 בקבוק יין אדום יבש
4 שיני שום מרוסקות
2 גבעולי רוזמרין
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/2 ק"ג בצל, ירוק
מטגנים במחבת את השום בכף חמאה עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים למחבת את שאר החמאה, נותנים לה להנמס מעט ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים 5-10 דקות.
המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.