דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


בקר בפטריות ובצל ירוק 

מאת    [ 09/02/2010 ]

מילים במאמר: 96   [ נצפה 3842 פעמים ]

מחבת גדולה עמוקה
מחבת בינונית

500 גרם בשר בקר (סינטה או שייטל) חתוך לרצועות ברוחב כ- 1.5 ס"מ
250 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
200 גרם חמאה (או מחמאה לשומרי כשרות)

2 כפות שמן זית
1/2 בקבוק יין אדום יבש
4 שיני שום מרוסקות
2 גבעולי רוזמרין
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/2 ק"ג בצל, ירוק

מטגנים במחבת את השום בכף חמאה עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים למחבת את שאר החמאה, נותנים לה להנמס מעט ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים 5-10 דקות.

 


המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב