מסעדת LAVAN הוקמה בשנת 2002 במטרה לרגש את הקהל הישראלי ולהביא לו משהו חדש ולא מוכר הן בהיבט העיצובי והן בהיבט הקולינרי, ועל ידי כן ליצור תרבות בילוי חדשה שמגרה את כל חמשת החושים.
גידי, מנהל השיווק של LAVAN, סיפר לנו על המקום:
LAVAN הינה מסעדת שף עם תפריט ביסטרו ים תיכוני, כך שבאירועים במסעדה כל דרישה למנה מתקבל בהבנה תוך השתדלות לביצועה והכנתה. המסעדה ממוקמת במרכז אזור התעשייה של הרצליה פיתוח, שעם השנים הפך להיות העמק הקולינארי של אזור השרון והמרכז.
הרעיון העומד מאחורי מסעדת LAVAN הינו קונספט חדש בעל חלל עצום המחולק לשתי קומות - הקומה הראשונה הינה קומת המסעדה עם שולחנות וכיסאות לישיבה קונבנציאלית. הקומה השנייה מורכבת כולה ממזרוני רביצה ענקיים לזוגות ויותר. במהלך הערב מסתובבים בין הלקוחות מטפלי שיאצו המעניקים לסועדים טיפולים ללא עלות על בסיס טיפ בלבד. בנוסף, בקומה השנייה נמצא חדר ה-VIP המיועד לאירועים אישיים יותר.
לגבי העיצוב אנו ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן, כי תמונה אחת שווה אלף מילים.
מה יש למסעדת LAVAN להציע לאירועים?
LAVAN מציעה ללקוחותיה את האירוע המושלם מבחינתם. וכך בהתאם לדרישותיו של כל לקוח, אנו משתדלים להוציא לפועל כל בקשה, על מנת ליצור את האירוע המושלם מבחינתו כל זאת תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של אוכל, יין, אלכוהול ובכלל.
שף תאכל - אתר האירועים שמתאים לך.
מחפשים מקומות לאירועים? שף תאכל הוא אתר הישראלי היחיד המרכז מסעדות לאירוח אירועים מכל הסוגים. בקש/י