כוס אצות וואקמה
300 גר' טופו מעושן
1 חבילה איטריות שעועית
1 חבילה בצל ירוק
6 כפות שומשום
5 מלפפונים
2 כפות שמן
1/4 כוס רוטב סויה
כף ג'ינג'ר כתוש
ראשית, משרים אצות וואקמה במים למשך הכנת המתכון.
משרים את איטריות השעועית בקערה עם מים רותחים לכ10 דקות ומסננים.
פורסים את הטופו בסכין חדה לפרוסות דקיקות.
פורסים את המלפפונים לחצי ואז לאורכם, דק ככל האפשר.
קוצצים בצל ירוק לטבעות דקות.
מסננים את האצות וסוחטים בידיים כדי להיפתר מעודפי נוזלים.
מערבבים את כל החומרים, ומגישים!
מאשה רונינסון
בעלת עסק קייטרינג טבעוני
מזון בריאות טבעוני עד הבית
סדנאות בישול טבעוני
אתר http://sites.google.com/site/mashakitchen/
מייל href="mailto:mashinka_r@yahoo.commashinka_r@yahoo.com">">mashinka_r@yahoo.com
בעלת עסק קייטרינג טבעוני
מזון בריאות טבעוני עד הבית
סדנאות בישול טבעוני
אתר http://sites.google.com/site/mashakitchen/
מייל href="mailto:mashinka_r@yahoo.commashinka_r@yahoo.com">">mashinka_r@yahoo.com