החומרים:
7 כפות קמח לבן, חצי שקית אבקת אפיה, גזר גדול (או שניים בינוניים), 7 כפות פתיתי קוקוס, שתי כפות סוכר חום, שתי כפות סוכר לבן, ארבע ביצים, טיפות תמצית וניל, חצי כוס שמן, חצי כוס מי ברז.
בנפרד: מערבבים כפית סוכר חום, כפית סוכר לבן וכף פתיתי קוקוס.
ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים לקצף קשה מאד, ומוסיפים להם (בסוף ההקצפה) את הסוכר הלבן.
2. מטילים על זאטוטי הבית לגרד את הגזר בפומפיה דקה ולערבב אותו בקערה נפרדת עם כל יתר החומרים.
3. מצרפים בעדינות את החלבונים המוקצפים לקערה, בתנועות קיפול רחבות ועדינות.
4. יוצקים את התערובת לתבנית גדולה (26) ומשומנת.
5. לפני שאופים זורים מעל את תערובת הסוכרים והקוקוס ואופים בחום של 160 מעלות במשך 35 - 40 דקות, עד שהעוגה משחימה (בודקים עם קיסם עץ אם העוגה אפויה).
מקררים לאט בטמפרטורת החדר ומגישים.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר