פשטידת קישואים ופטריות
המצרכים:
5קישואים מגורים וסחוטים היטב .
פטריות מקופסא מסוננות ושטופות .
חצי כוס שמיר קצוץ . -אם אוהבים .
3כפות גדושות קמח מצה .
2שיני שום כתושות ,מלח , פלפל לפי הטעם .
3 ביצים .
אופן ההכנה :
לערבב את המצרכים . להכניס לתבנית פיירקס ולאפות בחום של כ200 מעלות כ40 דקות .
הכנסו לאתר שלי ותמצאו מתכונים נוספים לחג -www.rittadiet.com
ריטה שאוליאן , דיאטנית קלינית . שלוב של רפואה קובנציונאלית ומשלימה .יעוץ קליני לטפול במחלות . יעוץ לירידה במשקל . דיקור , תוספי תזונה וצמחי מרפא . הנחיית סדנאות לירידה במשקל . הרצאות בנושאי תזונה .