אלו אטריות העשויות מכוסמת, מגישים אותן ברוטב, או מרק עם תוספות שונות לפי בחירה.
אופן ההכנה
• כדי להכין את הרוטב מערבבים בסיר 3 כוסות דאשי (ציר מרק יפני), או מים שנותרו מבישול ירקות, מרק עוף, מרק צח או מים עם ½ כוס רוטב סויה ו- ½ כוס מירין (רוטב יפני מתוק) / סאקה (יין אורז יפני).
• מביאים הכל לרתיחה ומסירים מהאש להצטנן. שמים במקרר.
• מבשלים את חבילת אטריות הסובה במים לפי ההוראות על האריזה (זה בד"כ לוקח 8-7 דקות לבשלן). כשהן מוכנות מסננים ושוטפים במים קרים לצינון, מייבשים במסננת.
להגשה
• מניחים בצלחת את הסובה
• שופכים מעל את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו בצל ירוק קצוץ, דייקון קצוץ (צנון לבן ארוך, אפשר גם צנונית או צנון אדום במקום), פטריות שיטאקי שהושרו כשעה ונקצצו (ללא הגזע), מעט אצות שהושרו כשעה במים ונקצצו, שזיפי אומבושי (אפשר להשיג בחנויות טבע).
בהצלחה!
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il