זהו מתכון הודי טעים מאד ופשוט ביותר להכנה.
חומרים
• מעט שמן זית
• בצל גדול קצוץ
• שן שום קצוצה
• חצי כפית חרדל טחון, רבע כפית כמון טחון ו רבע כפית כורכום
• כ-10 עלי כרוב חתוכים לרצועות דקות
• מעט צ'ילי (לפי הטעם)
• 2 כפות קוקוס טחון
אופן ההכנה
• במחבת גדול/ ווק מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום, התבלינים, הכרוב והקוקוס.
• מכסים ומבשלים על חום נמוך לכ-5 דקות. מסירים את המכסה ומערבבים עד שהכרוב מתרכך (כ-10 דקות).
לגיוון
• המתכון הבסיסי הוא עם כרוב לבן, אפשר להכין גם עם סגול או לערבב ביניהם.
• אפשר להכין גם בלי החרדל והכמון.
• אפשר, כמובן, להוסיף דברים נוספים. אני מוסיפה בד"כ קוביות טופו, אפשר גם עוף, בשר, פתיתי שפע, שעועית ועוד.
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il