אני חייבת להודות: אני מאותם אנשים שאוכלים רק "המבורגר מעצבים". אני לא מתפתה לרשתות אוכל מהיר, ומעדיפה לגווע ברעב מאשר לאכול כתיתה בלתי מזוהה עם מרכיבים מלאכותיים בעיקר...
ובכן, בכדי למצות את אהבתי הרבה להמבורגר אמיתי, ולא להיות תלוייה בשעות הפתיחה או במקומן של מסעדות, הגעתי למתכון הכי פשוט והכי טעים של המבורגר ביתי וטבעי.
המתכון מתאים לשלושה המבורגרים גדולים מאוד, ארבעה בינוניים, או חמישה קטנים.
חומרים:
- חצי ק"ג בשר טרי טחון
- כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
- מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)
הוראות הכנה:
- כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב.
- נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה
- מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי 1.5 ס"מ
- מחממים מחבת כבדה על אש בינונית
- צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
- מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם
ובכן, בכדי למצות את אהבתי הרבה להמבורגר אמיתי, ולא להיות תלוייה בשעות הפתיחה או במקומן של מסעדות, הגעתי למתכון הכי פשוט והכי טעים של המבורגר ביתי וטבעי.
המתכון מתאים לשלושה המבורגרים גדולים מאוד, ארבעה בינוניים, או חמישה קטנים.
חומרים:
- חצי ק"ג בשר טרי טחון
- כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
- מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)
הוראות הכנה:
- כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב.
- נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה
- מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי 1.5 ס"מ
- מחממים מחבת כבדה על אש בינונית
- צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
- מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.