החומרים:
3 סלקים בינוניים, 2 גזר, 2 בצלים גדולים, מלח, פלפל, רבע כוס לימון, כפית סוכר,
ההכנה:
1. מבשלים את הסלק בסיר עד לריכוך.
2. קולפים את הסלק, הגזר והבצל וקוצציפ אותם דק (אפשר לגרד בפומפיה גסה או במעבד מזון)
3. מתבלים ומכניסים לצנצנת אטומה למקרר.
אופציות
מי שמעדיף את הסלט הזה מתוק לחלוטין ידלג על הלימון, המלח והפלפל ויוסיף רק סוכר.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר