הסתיו מתחיל באופן רשמי ויש צורך במשהו מחמם ומשביע.
מרק הוא התשובה האולטימטיבית לצורך הזה.
מרק בצל משלב חריפות ומתיקות ועוזר לתגבר את המערכת החיסונית לקראת תקופת הקור.
חומרים
• מעט שמן זית/ חמאה לטיגון
• 7-8 בצלים גדולים קצוצים
• 2 פלפלי צ'ילי קצוצים
• כוס יין לבן יבש
• מלח, פלפל שחור גרוס
• שום קצוץ לפי הטעם (אצלנו אוהבים הרבה)
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת, טוסט/ קרוטונים מקמח מלא
אופן ההכנה
• בסיר עמוק מחממים את השמן ומאדים את הבצל עם מכסה סגור עד שהוא מתרכך, מצטמצם מאד ומשחים- לוקח כחצי שעה.
• לקראת סוף האידוי מוסיפים את הצ'ילי.
• כשהבצל שחום מוסיפים את היין ומערבבים היטב ביחד למספר דקות.
• מוסיפים מלח, פלפל ומערבבים.
• מוסיפים מים לפי הצורך (מרק דליל או סמיך) ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש.
• טועמים ומתקנים את הטעמים, אם יש צורך.
• בקערות ההגשה מוזגים את המרק ומוסיפים כף גבינת וקרוטונים/ טוסט מעל.
סתיו מחמם ונעים.
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il