פסטה לא צריכה להיות אירוע מסובך עם רכיבים מיוחדים וזמן הכנה ארוך.
אצלנו בבית מתמחים בארוחות פסטה מהירות וטעימות, במיוחד כשצריך לצ'קצ?'ק ארוחה כי נורא רעבים, או אין זמן, או באים כמה חברים.
מן הסתם אני מאד ממליצה על פסטה מחיטה מלאה. יש כל מיני סוגים, חברות, צורות וכו'. בחרו את הפסטה המתאימה לכם.
יש גם פסטות מתירס, שיפון, קינואה, אורז ועוד לכל הרגישים ואלו שאסור להם חיטה.
חומרים
• 1/2 חבילת פסטה (לזוג עם ילד, או בלי) עדיף פנה, פוזילי (ביסלי) או קונכיות למיניהן
• פקעת גדולה של בצל ירוק (או 2-3 קטנות)
• שן שום
• חופן עלי רשד
• חופן עלי רוקט
לרוטב: 2 כפות שמן זית, 2 כפות רוטב סויה, כף דבש, כף חרדל דיז'ון ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
• מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן, מסננים ושמים בכלי הגשה
• קוצצים את הירוקים והשום היטב ומוסיפים לפסטה.
• מערבבים היטב את החומרים לרוטב ושופכים על הפסטה.
• מערבבים טוב והכל מוכן.
זה לוקח 15 דקות במקסימום, כולל בישול הפסטה.
כמובן שאפשר להחליף את העלים הירוקים עם מה שיש לכם במקרר ואתם אוהבים.
בשביל ה"קטע" אפשר להגיש על מפה עם כוס יין אדום לכל סועד, צלוחית אגוזים קלופים- לא קלויים בצד (פקאן, קשיו, מלך או מה שאתם אוהבים), קצת מוזיקה נעימה, בריזה, נרות דולקים.
אבל אפשר גם באמצע שולחן מבולגן עם משחקי ילדים, ניירות וטלפונים ובגדי יומיום מהוהים.
שיהיה בתאבון וחיים יפים.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il