החומרים לבצק:
4 כוסות קמח, 2 כפות שמרים, 50 גרם חמאה (אם אין ברירה אז מרגרינה או שמן), כוס מים, כפית סוכר, חצי כף מלח.
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומניחים לבצק לתפוח.
המלית:
חצי ק"ג בשר טחון עם פטרוזיליה, בצל, מלח, פלפל, כמון, עגבניה.
ההכנה:
1. משטחים במערוך את הבצק וקורצים ממנו עיגולים
2. מניחים במרכז כל עיגול מילית
3. אופים בתנור (גריל) שחומם מראש ב- 200 מעלות
4. כאשר הבצק תופח ומזהיב, מוציאים
5. מה שנשאר (אם נשאר) אפשר להקפיא ולחמם במיקרוגל או בתנור האפיה.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר