החומרים:
חצי ק"ג בשר עגל טחון, חצי ק"ג בשר עוף (או הודו) טחון, בצל גדול, שן שום, מלח, פלפל, כמון, רבע כפית הל, ביצה.
ההכנה:
1. קוצצים את הבצל דק. רצוי לגרד על פומפיה גסה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים לעיסה אחידה קלה לעיבוד
3. יוצרים קציצות נאות עגולות או אליפטיות (מדובר בקציצות גדולות ובשרניות)
4. בשלב הזה מניחים את הקציצות על האש, (אפשר גם לשמור אותן במקפיא ולהפשיר במקרר יום לפני ההכנה)
חג עצמאות שמח
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר