דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


צ'אלו קבב - קציצות קבב פרסי 

מאת    [ 19/04/2010 ]

מילים במאמר: 78   [ נצפה 9254 פעמים ]

החומרים:

חצי ק"ג בשר עגל טחון, חצי ק"ג בשר עוף (או הודו) טחון, בצל גדול, שן שום, מלח, פלפל, כמון, רבע כפית הל, ביצה.

ההכנה:

1. קוצצים את הבצל דק. רצוי לגרד על פומפיה גסה.

2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים לעיסה אחידה קלה לעיבוד

3. יוצרים קציצות נאות עגולות או אליפטיות (מדובר בקציצות גדולות ובשרניות)

4. בשלב הזה מניחים את הקציצות על האש, (אפשר גם לשמור אותן במקפיא ולהפשיר במקרר יום לפני ההכנה)

חג עצמאות שמח

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב