דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פודינג אורז ותפוחים 

מאת    [ 29/04/2010 ]

מילים במאמר: 245   [ נצפה 2712 פעמים ]

מספיק ל-10 מנות

החומרים:
1/4 1 כוסות אורז עגול לריזוטו
1/4 1 ליטר חלב
קליפת מגוררת של לימון או 2 ליים
1 מקל וניל
מעט אגוז מוסקט מגורר
קורט מלח
1/3-1/2 כוס סוכר
1 חבילת שמנת מתוקה מוקצפת
1 חבילה גבינת מסקקרפונה
כף מי זהר

1 ק"ג תפוחי עץ גרנד-סמיט - קלופים, חתוכים לקוביות קטנטנות שעורבבו במיץ לימון
5 כפות סוכר רגיל או דבש
1/2 חבילת חמאה
מיץ וקליפה מגוררת של לימון אחד או ליים
1 מקל קינמון
1 מקל וניל

2 תפוחי עץ גרנד-סמיט - קלופים, חתוכים לקוביות קטנטנות ומעורבבים במיץ לימון ? לשלב ההגשה

הכנת הפודינג
שוטפים את האורז ומסננים. מבשלים בסיר את האורז, מקל הווניל, המלח, אגוז המוסקט והחלב עד שהאורז מתרכך. אם צריך מוסיפים עוד חלב עד להתרככות האורז. דואגים שהחלב לא יישרף. מוסיפים את הסוכר ומקררים לטמפרטורת החדר.
מערבבים את גבינת המסקרפונה עם הקצפת ומי זהר ומוסיפים לאורז.  מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר למשך יממה. למחרת מוציאים את מקל הווניל.

שכבת תפוחי עץ

מבשלים את תפוחי העץ החתוכים בחמאה, סוכר, מקל ווניל, מקל קינמון וקליפת הליים עד שהם מתרככים והנוזלים מתאדים. מקררים ומעבירים לכלי סגור הרמטית. מאחסנים במקרר עד השימוש. מוסיפים מיד לפני השימוש את תפוחי העץ הטריים למחית המבושלת ומוציאים את מקלות הווניל והקינמון.

הגשה

מניחים כף אחת או שתיים של תפוחי עץ מבושלים בקערית הגשה אישית או כוס קוקטייל, יוצקים מעל 2 כפות פודינג אורז, שוב פרי ושוב אורז, עוד פרי ועוד אורז. שומרים במקרר עד שעת ההגשה.

 


המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ ? פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב