תחזוקה נכונה, אדם וסביבתו, בקיצור האפשרי.
אין יותר מובן מטיפול נכון במכונית, אין פחות מובן לגבי עצמנו, בני האדם.
בני אדם ברובם המכריע, נוהגים בגופם כבמוצר חסר ערך שההשקעה בו מיותרת ולא רווחית.
כך הגענו למאה העשרים ואחת כאשר באמתחתנו המספר ההזוי של 40 אלף מחלות רובן הגדול מעשה ידי אדם .
הטעות שאותו מובילה המערכת המדעית רפואית שייכת לאי הבנת השוני בין אדם לבהמה.
על פי הקבלה ושאר התורות האיזוטריות , רק לאדם יש נשמה ולשאר חיות נפש בהמית בלבד.
הניסויים של סוגי תרופות נעשים (באכזריות תהומית) על חיות "מעבדה" אשר בהיותן חסרות נשמה מגיבות בצורה די טובה לסוגי תרופות, כאשר אותן תרופות נבדקות על בני אנוש, מתבררת לחרדת רוקחי התרופות שהן לא רק לא עוזרות לרפא מחלות, אלא מנציחות אותן, וכתופעות לוואי "כבונוס" נדיב יוצרות אין ספור מחלות חדשות .
הסיבה לכך נובעת מההבדל המהותי ביותר בן האדם לבהמה, קיום נשמה, שאינה מלה נרדפת לנפש, הנשמה היא "אגו" עליון האחראי ישירות על קיומנו והמשך התפתחותנו, אין הנשמה מוכנה לקבל שום התערבות "מדעית רפואית" למהלך חיי האדם ודחיית התערבות זו גורמת לתופעות לוואי חמורות אשר הופכות למחלות חדשות, וגם מקצרות חיי האדם, ושום תרגילים סטטיסטיים לא יגרמו לאדם תבוני לקבל "התועלת" שבהתערבות זו, על כך כתבתי מאמר נפרד.
הנשמה שלנו, כמו הנפש והגוף הן "אנחנו" , הנשמה שאחריותה כבדה מנשוא, לדאוג לקיומנו והמשך קיום הגזע האנושי, אינה מענישה את הגוף על מעשיו היא מנסה ללמד אותו לנהוג על פי הנחיות "היצרן"
הוא היקום בכללותו, הקרוי בפינו "הבריאה" .
בספר הקרוב ללב כולנו, בראשית א' כט' מופיעה בצורה ברורה הנחיית " היצרן" :
תאכלו פרי עץ מזריע זרע, ופרי אדמה מזריע זרע.
פסוק זה מאשר מחקרים אנטרופולוגיים אשר קובעים שהאדם בתקופה קדומה ניזון כך.
כמובן כפועל יוצא מתזונתו הנכונה "נאלץ" אבינו הקדמון לחיות זמן ארוך מאד, רק כאשר התמרד וביקש " סיר הבשר " זכה " להנחה משמעותית " בעונש."
על פי הבנתי אכילת מזון מת מקצרת חיים, אכילת מזון חי מאריכה אותם, מזון חי פירושו שבמקום לאכלו, נזרע אותו באדמה מתאימה יצמח ממנו צמח חדש וחי.
לחובבי דגים, אין שום דג צומח באדניות.
לתשומת לבכם ! אין שום חיית טרף שחייה נמשכים יותר מעשרים שנה, למרות שמערכת העיכול מתאימה למאכל בשר, לעומת חיות אוכלות עשב או פירות שמגיעות עד מאה ויותר.
בברכת אריכות חיים איכותית, מנחם לבנון 8446496 15/05/2010
בברכה,
מנחם לבנון