החומרים:
5 ביצים, כוס וחצי קמח, שקית א. אפיה, כוס נס קפה קר (ללא חלב), חצי כוס אבקת קקאו, כפית קפה שחור, כוס סוכר, חצי כוס שמן.
ההכנה:
1. מקציפים היטב את החלבונים עם חצי כפית מלח עד לקבלת קצף נוקשה.
2. בהדרגה ובזהירות מוסיפים את החומרים לפי הסדר הבא: סוכר, חלמונים, קמח, קפה שחור, אבקת קקאו, נס קפה ושמן.
3. אופים בחום של 170 מעלות במשך 40 - 30 דקות.
לציפוי שוקולד:
מבשלים בבון מארי שמנת מתוקה ו-250 גרם שוקולד, מצננים ויוצקים על העוגה.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר