פרולוג
חדרי קירור הינם חדרים שמקררים את המזון הנמצא בסופר מארקטים. מוצרי המזון בסופרים נמצאים בקירור המותאם לטריות המזון. טריות המזון תקבע את שיעור מכירות המוצרים ואת בריאות הלקוחות ולכן חדרי קירור של מוצרי מזון טריים עובדים בטמפרטורה נמוכה השומרת על טריות המזון.
חדרי קירור ומניעת מחלות
חדרי קירור מונעים מחלות של אוכל מקולקל ושל בעיות שיכולים להיות לאנשים שטעמו מזון לא בריא.
מערכות קירור פועלות על גז פרואין שרותח בטמפרטורה של 0 מעלות ומשנה מצב צבירה מנוזל לגז. בפעולה הזו ישנה הספיגה הכי גדולה של החום מהסביבה (חום כמוס). שינוי מצב הצבירה מתבצע ע"י שסתום התפשטות. זה בא בלחץ גבוה ,השסתום משנה ללחץ נמוך ומשנה מצב צבירה, ואז בהכרח נשאר קור. הקור שומר על המוצרים טריים ובריאים ומונע מחלות. את הטכנולוגיה של חדרי קירור מבצעים אנשי מקצוע מתחום חדרי קירור ובעדיפות לבעלי ניסיון רב בבנייה וייעוץ חדרי קירור.
מערכות קירור מסוגים אלו עובדים גם על מזגנים.
חדרי קירור לסופרמרקט כוללים מוצרים של מקפיאי גלידה, מקררים עם יחידת קירור פנימית, מקררים עם יחידת קירור חיצונית ומערכות קירור לכלל הסופר. חדרי קירור אילו מאפשרים פתרונות לכל צורכי הסופר מרקטים הקיימים ומיוצרים במספר תהליכי יצור.
לסיום
חדרי קירור מיוצרים בתהליך טכנולוגי מתקדם העונה על צרכי הלקוחות לתחזוקה מינימאלית ואמינות גבוהה. חברת בניית חדרי קירור מקצועית בונה את המקררים בסטנדרטים גבוהים עם חשיבה על שמירת הסביבה.