דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קובה לפסח - קובה מקמח מצה 

מאת    [ 02/04/2007 ]

מילים במאמר: 146   [ נצפה 26573 פעמים ]

מתכון נהדר אשר מלווה אותי כר שנים. תמיד משביע מאוד, תמיד פופולרי בשולחן!

למילוי:

* 300 גרם בשר טחון

* 1 בצל

* 50 גרם צנוברים

* 2 כפות שמן

* חצי כף סוכר

* פלפל, מלח, פפריקה, בהרת



לקובה:


* 1 כוס קמח מצה

* 2 ביצים

* חצי כוס מים חמים

* חצי כוס שמן

* מלח, פלפל

* 1 כוס שמח לטיגון

הוראות הכנה:



לטגן את vבצל, תוך כדי הטיגון להוסיף לבצל מעט מלח וכשמתחיל להשחים להוסיף חצי כף סוכר

לטגן עד שהבצל מקבל צבע כרמלי. להוסיף את הבשר הטחון לפורר ולהמשיך לטגן כ-5 דקות. להוסיף את התבלינים עד הגעה לטעם הרצוי.



ללוש בצק מהחומרים לקובה. לקחת מעט בצק (כמו כדור פינג פונג) לשטח דק ככל האפשר בכף היד ולמלא בכפית ממלית הבשר. לקבץ את הבצק סביב הבשר ולסגור אותו. להכין במחבת שמן בגובה של כ-3 ס"מ ולטגן את הקובה עד להשחמה.



זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב