מרק עגבניות
מצרכים
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 שן שום כתושה
- 1 כוס יין לבן
- 2 ק"ג עגבניות מקולפות ללא גרעינים ( ניתן להישתמש בעגבניות מרוסקות
משומרות)
- 1 כוס מים או נוזל ( ציר) ירקות
- 2 כפיות סוכר
- 1 שן שום כתושה
- 1 עלה דפנה, טימין, 3 מסמרי ציפורן, בזיל ונענע קצוצה.
- מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה:
מטגנים הבצל בשמן הזית, מוסיפים השום ומערבבים. לאחר שהבצל והשום שינו ציבעם
מוסיפים שאר המוצרים ומבשלים בלהבה נמוכה כ 30 דקות, מוציאים הטימין ועלי הדפנה מרסקים במעבד מזון. מחזירים לסיר משלימים טעם ומגשים מעוטר במעט נענע ובזיל.
טיפ השף
1) לטעם פיקנטי נוסיף כפית פפריקה חריפה משובחת.
2) ניתן להוסיף בהגשה מעט אורז מאודה, שמוסיפה למרק מרקם מיוחד.
מצרכים
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 שן שום כתושה
- 1 כוס יין לבן
- 2 ק"ג עגבניות מקולפות ללא גרעינים ( ניתן להישתמש בעגבניות מרוסקות
משומרות)
- 1 כוס מים או נוזל ( ציר) ירקות
- 2 כפיות סוכר
- 1 שן שום כתושה
- 1 עלה דפנה, טימין, 3 מסמרי ציפורן, בזיל ונענע קצוצה.
- מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה:
מטגנים הבצל בשמן הזית, מוסיפים השום ומערבבים. לאחר שהבצל והשום שינו ציבעם
מוסיפים שאר המוצרים ומבשלים בלהבה נמוכה כ 30 דקות, מוציאים הטימין ועלי הדפנה מרסקים במעבד מזון. מחזירים לסיר משלימים טעם ומגשים מעוטר במעט נענע ובזיל.
טיפ השף
1) לטעם פיקנטי נוסיף כפית פפריקה חריפה משובחת.
2) ניתן להוסיף בהגשה מעט אורז מאודה, שמוסיפה למרק מרקם מיוחד.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: