מרק עדשים
מצרכים:
- 1 ליטר מים או נוזל ירקות
- 2 כוסות עדשים שחורות מושרות במים למשך הלילה, מסוננות ושטופות.
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר קצוץ
- 3 שיני שום קצוצים
- 6 עגבניות מקולפות, ללא גרעינים קצוצות
- 3 כפות עשבי תיבול קצוצים ( בזיליקום, טאראגון, אורגנו, מרווה)
- 1 כף עלי חרדל
- מלח, פלפל לבן, מעט רוטב סויה
אופן ההכנה
מערבבים כל המוצרים חוץ מעשבי התיבלון והתבלינים, בסיר מביאים לרתיחה על אש קטנה
למשך 45 דקות עד שהעדשים והירקות רכים. מוסיפים העשבים, מלח, פלפל ורוטב סויה
מגישים המרק בקערות מתאימות.
מצרכים:
- 1 ליטר מים או נוזל ירקות
- 2 כוסות עדשים שחורות מושרות במים למשך הלילה, מסוננות ושטופות.
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר קצוץ
- 3 שיני שום קצוצים
- 6 עגבניות מקולפות, ללא גרעינים קצוצות
- 3 כפות עשבי תיבול קצוצים ( בזיליקום, טאראגון, אורגנו, מרווה)
- 1 כף עלי חרדל
- מלח, פלפל לבן, מעט רוטב סויה
אופן ההכנה
מערבבים כל המוצרים חוץ מעשבי התיבלון והתבלינים, בסיר מביאים לרתיחה על אש קטנה
למשך 45 דקות עד שהעדשים והירקות רכים. מוסיפים העשבים, מלח, פלפל ורוטב סויה
מגישים המרק בקערות מתאימות.
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
שף
שף