פיצה ברוטב עגבניות
רוטב עגבניות ועשבי תיבול לפיצה ולזניה:
בסיר מטגנים 3 בצלים קצוצים וכפית שום.
מוסיפים 1/4 כוס יין לבן ומבשלים עד שאין נוזלים.
מוסיפים 1 קופסא של עגבניות מרוסקות.
מבשלים עוד כ 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל , 2 כפות סוכר חום והרבה בזיליקום טרי קצוץ.
מוסיפים כ 50 גרם חמאה מערבבים טוב ומבשלים עוד 10 דקות.
בצק פיצה:
מערבבים 1 ק"ג קמח, 1 שקית שמרית, 1 כוס מים, 3 כפות שמן זית ומעט מלח. לשים לבצק ומניחים לתפיחה במשך שעה.
מרדדים לבצק דק.
מורחים מעל ברוטב עגבניות ומפזרים גבינה מלמעלה ( צהובה, פרמז'ן, מוצרלה) .
ניתן להוסיף תוספות שונות כגון: תירס, טונה, אנשובי, פטריות, זיתים ועוד.
אופים בתנור חם 200 מעלות עד שהגבינה נמסה והבצק שחום.
- הטיפ של דוד: תנסו להוסיף בזמן הכנת הבצק עשבי תיבול אלו רוזמרין, טימין ואורגנו. הפיצה תצא עם נכוחות וטעם בלתי נשכחים.
רוטב עגבניות ועשבי תיבול לפיצה ולזניה:
בסיר מטגנים 3 בצלים קצוצים וכפית שום.
מוסיפים 1/4 כוס יין לבן ומבשלים עד שאין נוזלים.
מוסיפים 1 קופסא של עגבניות מרוסקות.
מבשלים עוד כ 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל , 2 כפות סוכר חום והרבה בזיליקום טרי קצוץ.
מוסיפים כ 50 גרם חמאה מערבבים טוב ומבשלים עוד 10 דקות.
בצק פיצה:
מערבבים 1 ק"ג קמח, 1 שקית שמרית, 1 כוס מים, 3 כפות שמן זית ומעט מלח. לשים לבצק ומניחים לתפיחה במשך שעה.
מרדדים לבצק דק.
מורחים מעל ברוטב עגבניות ומפזרים גבינה מלמעלה ( צהובה, פרמז'ן, מוצרלה) .
ניתן להוסיף תוספות שונות כגון: תירס, טונה, אנשובי, פטריות, זיתים ועוד.
אופים בתנור חם 200 מעלות עד שהגבינה נמסה והבצק שחום.
- הטיפ של דוד: תנסו להוסיף בזמן הכנת הבצק עשבי תיבול אלו רוזמרין, טימין ואורגנו. הפיצה תצא עם נכוחות וטעם בלתי נשכחים.