לחם עגבניות מיובשות
מרכיבים ל- 4 ככרות:
½ 3 כוסות (500 גר') קמח מלא
½ 3 כוסות (500 גר') קמח לבן
1 שקית או קובית שמרים
1 שקית משפר לאפיה ביתית
½ כוס (100 גר') שמן
1 כף מלח
100 גר' צנוברים
150 גר' עגבניות מיובשות חתוכות גס ומעט שמן שלהם
כ- 2.5 כוסות (600 גר') מים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים פרט למים,
לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, עד לקבלת בצק רך ועדין.
משאירים מכוסה כ-30 דקות.
מחלקים הבצק ל-4 חלקים. מגלגלים כל חלק לכיכר בצורת גליל באורך כ-30 ס"מ.
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.
על פני הכיכר חורצים חריצים בעזרת סכין חד
מכסים המגש במגבת ומשהים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-30 דקות
מרכיבים ל- 4 ככרות:
½ 3 כוסות (500 גר') קמח מלא
½ 3 כוסות (500 גר') קמח לבן
1 שקית או קובית שמרים
1 שקית משפר לאפיה ביתית
½ כוס (100 גר') שמן
1 כף מלח
100 גר' צנוברים
150 גר' עגבניות מיובשות חתוכות גס ומעט שמן שלהם
כ- 2.5 כוסות (600 גר') מים
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים פרט למים,
לשים במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, עד לקבלת בצק רך ועדין.
משאירים מכוסה כ-30 דקות.
מחלקים הבצק ל-4 חלקים. מגלגלים כל חלק לכיכר בצורת גליל באורך כ-30 ס"מ.
מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.
על פני הכיכר חורצים חריצים בעזרת סכין חד
מכסים המגש במגבת ומשהים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-30 דקות
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
שף
שף