עוגת שוקולד
חומרים
11/2 כוסות קמח
11/2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
4 כפות קקאו
4 ביצים
1 כוס חלב
3/4 כוסות שמן
500 גר' שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מל')
200 גר' קוקוס
3 כפות ליקר גרנד- מנייר
אופן הכנה
1) מערבבים הקמח, הסוכר , אבקת האפיה והקקאו.
2) מוסיפים הביצים, תוך כדי ערבוב במטרפה , החלב ו השמן עד שהתערובת אחידה.
3) ממיסים השוקולד המריר והשמנת בסיר בינוני בלהבה נמוכה, מוסיפים הקוקוס והליקר ומערבבים.
4) מערבבים את תערובת השוקולד עם התערובת הראשונה ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה.
5) אופים 50 דקות בחום 170 מעלות.
הטיפ של דוד:
- להוסיף אגוזים קצוצים בתערובת ולאפות.
- מחממים 200 גרם שמנת מתוקה מוסיפים 150 גר' שוקולד לבן ומערבבים היטב. מצפים התערובת את העוגה המוכנה.
חומרים
11/2 כוסות קמח
11/2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
4 כפות קקאו
4 ביצים
1 כוס חלב
3/4 כוסות שמן
500 גר' שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מל')
200 גר' קוקוס
3 כפות ליקר גרנד- מנייר
אופן הכנה
1) מערבבים הקמח, הסוכר , אבקת האפיה והקקאו.
2) מוסיפים הביצים, תוך כדי ערבוב במטרפה , החלב ו השמן עד שהתערובת אחידה.
3) ממיסים השוקולד המריר והשמנת בסיר בינוני בלהבה נמוכה, מוסיפים הקוקוס והליקר ומערבבים.
4) מערבבים את תערובת השוקולד עם התערובת הראשונה ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה.
5) אופים 50 דקות בחום 170 מעלות.
הטיפ של דוד:
- להוסיף אגוזים קצוצים בתערובת ולאפות.
- מחממים 200 גרם שמנת מתוקה מוסיפים 150 גר' שוקולד לבן ומערבבים היטב. מצפים התערובת את העוגה המוכנה.
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
שף
שף