מלבי שמנת, אגוזים וקוקוס
חומרים למלבי:
250 סמק' חלב
220 סמק' שמנת מתוקה
70 גר' חמאה
30 גר' קורנפלור
חומרים לרוטב
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 טיפה מי ורדים
1 טיפה צבע מאכל אדום ( אופציה).
להגשה: אגוזים טחונים, קוקוס גרוס
אופן ההכנה:
1) לרוטב: מערבבים הסוכר, המים ומביאים לרתיחה מצמצמים לחצי.מוסיפים את מי הורדים וצבע המאכל. מקררים.
2) למלבי: לערבב כל החומרים ולהרתיח תוך כדי ערבוב במטרפה באופן תמידי עד להסמכה.
3) למזוג לכוסות - לתת להתקרר מעט ולהכניס למקרר.
4) הגשה: למזוג הרוטב מעל המלבי, האגוזים והקוקוס.
חומרים למלבי:
250 סמק' חלב
220 סמק' שמנת מתוקה
70 גר' חמאה
30 גר' קורנפלור
חומרים לרוטב
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 טיפה מי ורדים
1 טיפה צבע מאכל אדום ( אופציה).
להגשה: אגוזים טחונים, קוקוס גרוס
אופן ההכנה:
1) לרוטב: מערבבים הסוכר, המים ומביאים לרתיחה מצמצמים לחצי.מוסיפים את מי הורדים וצבע המאכל. מקררים.
2) למלבי: לערבב כל החומרים ולהרתיח תוך כדי ערבוב במטרפה באופן תמידי עד להסמכה.
3) למזוג לכוסות - לתת להתקרר מעט ולהכניס למקרר.
4) הגשה: למזוג הרוטב מעל המלבי, האגוזים והקוקוס.