מלפפונים כבושים
המצרכים:
קילו מלפפונים
10-12 שיני שום (לא גדולות)
10 גבעולי שמיר
1/4 כוס חומץ
1 כף מלח
1 כפית גרגירי פלפל שחור גרוס
מים לכיסוי
אופן ההכנה:
לשטוף את המלפפונים.
לשים אותם בצנצנת עם יתר החומרים.
לצקת את המים לפי גודל הכלי, ולהוסיף כפית גדושה מלח על כל כוס מי
כובשים את המלפפונים בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 6 ימים
טיפ:
רצוי שהצינצנת תהיה סטרילית ע"י זה ששפוך בתוכה מים רותחים ואז נייבש אותה היטב
המצרכים:
קילו מלפפונים
10-12 שיני שום (לא גדולות)
10 גבעולי שמיר
1/4 כוס חומץ
1 כף מלח
1 כפית גרגירי פלפל שחור גרוס
מים לכיסוי
אופן ההכנה:
לשטוף את המלפפונים.
לשים אותם בצנצנת עם יתר החומרים.
לצקת את המים לפי גודל הכלי, ולהוסיף כפית גדושה מלח על כל כוס מי
כובשים את המלפפונים בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 6 ימים
טיפ:
רצוי שהצינצנת תהיה סטרילית ע"י זה ששפוך בתוכה מים רותחים ואז נייבש אותה היטב