תבשיל סלק בסגנון הודי
מצרכים
3 יח' סלק לא מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות
4 כפות שמן קנולה
2 שיני שום קצוצים
2 בצלים קצוצים דק
1 כפית קמח
2 כפיות זרעי כמון שלמות
1 יח' פילפל אדום חריף מיובש ( מפורר)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1.5 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1.5 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים השמן בסיר ומוסיפים זרעי הכמון, מטגנים אותם תוך עירבוב.
מוסיפים השום והבצל ומזהיבים אותם.
מוסיפים הסלק, העגבניות, פילפל חריף ומערבבים היטב.
מוסיפים הקמח וממשיכים לערבב, לאחר נוסיף המים ונביא לרתיחה.
נתבל במלח, פלפל ונבשל על אש נמוכה עד שהסלק יתרכך בסיר מכוסה.
נמשיך בבישול עד שהרוטב יסמיך, נטעם ונוסיף מלח, פלפל אם צריך
מצרכים
3 יח' סלק לא מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות
4 כפות שמן קנולה
2 שיני שום קצוצים
2 בצלים קצוצים דק
1 כפית קמח
2 כפיות זרעי כמון שלמות
1 יח' פילפל אדום חריף מיובש ( מפורר)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1.5 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1.5 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים השמן בסיר ומוסיפים זרעי הכמון, מטגנים אותם תוך עירבוב.
מוסיפים השום והבצל ומזהיבים אותם.
מוסיפים הסלק, העגבניות, פילפל חריף ומערבבים היטב.
מוסיפים הקמח וממשיכים לערבב, לאחר נוסיף המים ונביא לרתיחה.
נתבל במלח, פלפל ונבשל על אש נמוכה עד שהסלק יתרכך בסיר מכוסה.
נמשיך בבישול עד שהרוטב יסמיך, נטעם ונוסיף מלח, פלפל אם צריך