תבשיל כרוב בסגנון הודי
מצרכים:
1 כרוב
5 גזרים
1 פלפל אדום טרי חריף
5 כפות שמן קנולה
1 כף זרעי חרדל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1/2 כפית סוכר
1 צרור כוסברה טרייה קצוצה
1 כף לימון
אופן ההכנה:
חותכים הכרוב לרצועות דקות.
קולפים הגזר ומגררים גס.
מוציאים הגרעינים מהפילפל החריף וקוצצים לרצועות ( ניזהרים , הפלפל חריף ביותר)
מחממים השמן בסיר מתאים, מוסיפים זרעי החרדל ומטגנים קלות.
לאחר טיגון עירבוב מהיר מוסיפים הכרוב והגזר ומערבבים היטב על אש גבוהה, מוסיפים גם רצועות הפלפל החריף.
מרככים הירקות ומוסיפים התבלינים, מלח, פלפל וסוכר.
לפני ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה הטרייה.
מצרכים:
1 כרוב
5 גזרים
1 פלפל אדום טרי חריף
5 כפות שמן קנולה
1 כף זרעי חרדל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1/2 כפית סוכר
1 צרור כוסברה טרייה קצוצה
1 כף לימון
אופן ההכנה:
חותכים הכרוב לרצועות דקות.
קולפים הגזר ומגררים גס.
מוציאים הגרעינים מהפילפל החריף וקוצצים לרצועות ( ניזהרים , הפלפל חריף ביותר)
מחממים השמן בסיר מתאים, מוסיפים זרעי החרדל ומטגנים קלות.
לאחר טיגון עירבוב מהיר מוסיפים הכרוב והגזר ומערבבים היטב על אש גבוהה, מוסיפים גם רצועות הפלפל החריף.
מרככים הירקות ומוסיפים התבלינים, מלח, פלפל וסוכר.
לפני ההגשה מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה הטרייה.