דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


עיגולי קישואים בבשר טחון 

מאת    [ 09/09/2005 ]

מילים במאמר: 96   [ נצפה 8940 פעמים ]

זהו אחד מהמתכונים הפשוטים והטעימים ביותר, המשלב בו בשר וירקות. אם מקפידים על כמויות קטנות של שמן, המתכון גם דיאטטי.

חומרים:

    •  2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות

    • 1 קילו קישואים חתוכים לעיגולים

    • 0.5 קילו בשר בקר טחון

    • 2 כפות מים

    • כפית פלפל שחור גרוס

    • 2 כפות שמן זית

    • כפית מלח (לפי הטעם)

הוראות הכנה:

    • בסיר רחב ושטוח מזהיבים את הבצל בשתי כפות שמן זית ושתי כפות מים

    • מפוררים את הבשר הטחון לתוך הסיר ומטגנים עד שיאבד את האדמדמות שלו

    • מוסיפים את הקישואים

    • מתבלים במלח ופלפל

    • מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב