זהו אחד מהמתכונים הפשוטים והטעימים ביותר, המשלב בו בשר וירק. עשיר בברזל ובריא מאוד לילדים, ואם מקפידים על לא יותר משתי כפות שמן, המתכון גם דיאטטי.
חומרים:
הוראות הכנה:
בשעת האוכל מומלץ לתבל בלימון
בתיאבון!
חומרים:
• 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות
• 1 קילו עלי מנגולד חתוכים לפסים
• 0.5 קילו בשר בקר טחון
• 2 כפות מים
• כפית פלפל שחור גרוס
• 2 כפות שמן זית
• כפית מלח (לפי הטעם)
הוראות הכנה:
• בסיר רחב ושטוח מזהיבים את הבצל בשתי כפות שמן זית ושתי כפות מים
• מפוררים את הבשר הטחון לתוך הסיר ומטגנים עד שיאבד את האדמדמות שלו
• מוסיפים את עלי המנגלוד
• מתבלים במלח ופלפל
• מבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות
בשעת האוכל מומלץ לתבל בלימון
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.