מתכון דגים מזין ובריא. ניתן להשתמש בכל סוגי הדגים בורי, דניס ועוד. מומלץ, כמובן, להשתמש בדגי ים טריים.
חומרים:
הוראות הכנה:
למי שמרשה לעצמו - מומלץ לאכול עם לחם
בתיאבון!
חומרים:
• 6 דגי בורי, דניס או כל דג אחר
• 5 עגבניות בשלות
• 0.5 כפית פלפל שחור
• 1 כפית מלח (לפי הטעם)
• 3 כפות שמן זית
• צרור עלי כוסברה או פטרוזיליה
• 3 שיני שום כתושות
• רבע כפית סוכר
הוראות הכנה:
• לגרר בפומפיה גסה את העגבניות
• לבשל בסיר רחב את העגבניות המגוררות יחד עם שמן, מלח, פלפל, סוכר, שום וכוזברה, ולהביא לרתיחה
• להוסיף את חתיכות הדגים, ולבשל על אש בינונית במשך כ-20 דקות
למי שמרשה לעצמו - מומלץ לאכול עם לחם
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.