אם השתתפתם פעם בפתיחת גלריה, בחגיגת מקווה לכלה, השקת ספר חדש, תהלוכת ספר תורה, בת מצווה, חתונה, חינה או אפילו בר מצווה, כנראה שטעמתם מחוויית הקייטרינג.
קייטרינג לכעורה, נראה די פשוט: צריך לבשל אוכל ולהגיש אותו, נכון? כן. זהו הרעיון הבסיסי, אבל יש עוד משהו. הרבה מעבר לזה.
במאמר זה, ניקח אתכם אל מאחורי הקלעים של הקייטרינג בכדי לראות מה קורה מעבר לקייטרינג. מאחורי הקלעים. מהפגישה הראשונית של נציגי הקייטרינג עם הלקוח ועד לאירוע גדול, בגדול קייטרינג כרוך בהרבה תכנון והכנה, עבודת צוות, יצירתיות וגם ציוד שאת חלקו לא הכרתם.
ראשית, הבה ונבחן מה מגדיר קייטרינג היום.
המתכונים הם בהחלט הכוכבים של עולם הקייטרינג, אבל זה רק חלק אחד של המשוואה.
הקייטרינג מספק חוויה מדהימה שעובדת או שאמורה לעבוד על כל החושים:
עם האווירה הנכונה, ניתן לפנות אל כל החושים באופן שיגרום לאירוע להיות מיוחד ובלתי נשכח. כמובן, שהאווירה ביחד עם המאכלים המעולים יכולים לערער את חוש הטעם, הריח והמראה - ואולי אפילו לגעת בך במקומות שכמעט ושכחת, אבל זה לא צריך להאפיל את שאר האירוע. היום ענף ההסעדה מבקש לתת את כל הפאזל, מן העיצוב של כלי הזכוכית ועד למפת שולחן ההגשה זאת בכדי להעניק לקייטרינג את השפעה על כל החושים.
סכו"ם עם פרחים, תאורה נכונה, באירועים מסוימים אף שילוב של צלילים מתאימים, למעשה כל מה שצריך בכדי להשלים את המנה המשובחת, בכדי ליצור חוויה איכות כוללת ומאוחדת.
האם התפריט מתאים לאירוע ולטעמם של אנשי הקבוצה אותה אתה מארח?
מפת פשתן לבנה, סין, כוס קריסטל לא יכול להיות מתאים יותר מלהיות על שולחן קבלת הפנים לצד הבריכה, ברביקיו. חגיגי ביחד עם הדפסים כחול ולבן מפות ומפיות בהתאמה עם צלחות זכוכית פשוטות וצנצנות כפריות.
בין אם זה מסיבת קוקטייל עבור 50 חברים או אירוע של החברה עם 500 אורחים מכובדים, המטרה היא זהה: לתת ללקוח חוויה מלאה מעבר למנות המוגשות, וחשוב לזכור תמיד: המכלול הינו יותר מסכום חלקיו