קייטרינג איכותי משדרג כל אירוע דוגמת חתונה, בר מצווה או ברית מילה. יש להפריד בין קייטרינג חלבי וקייטרינג בשרי. קייטרינג בשרי עולה יותר אך אינו הולם סועדים שאינם חובבי בשר. לכן חשוב להתאים את המנות שבאירוע לציבור הסועדים. חברות הסעדה רבות מציעות מגוון מטעמים לאורחים ככה שכול אורח יכול לבחור את המנה האהובה עליו.בכל פורום שעוסק בתחום הקייטרינג וההסעדה, יש מדריך שמלמד על כל החדשות בתחום הקייטרינג והאירועים. אפשר לקרוא את המלצות הגולשים השונים ולבחור בתוך מגוון מאמרים. חשוב שמנהל האירוע יפעיל היטב את הקייטרינג ובאחריותו שהמנות יוגשו לאורחים בזמן. באחריות ספקית הקייטרינג לדאוג לטריות החומרים, לבישול נכון, להוצאה של המנות בזמן והגשה בסטנדרטים הגבוהים ביותר.קייטרינג חלבי או קייטריג בשרי דורשים הפעלה גם של דוכני מזון שיספרו מתאבנים או מנות ראשונות אהובות לאורחים. כבר בכניסה למתחם האירוע ניתן לגשת לאחד משולחנות המזון של בקייטרינג להתפנק במנה קלילה וטעימה. קייטרינג טוב ואיכותי אמור להיות לא מורגש מבחינת התפעול שלו. מנהל האירוע והחוגגים צריכים לקבל את מירב תשומת הלב. אחרי הכול זה אירוע שלהם והם אלה שנהנים מהקייטרינג.