קורס טבחות הנו שילוב ייחודי בין מקצוע מבוקש ותחום מעניין וטעים. אלו המבקשים להפוך לטבחים יגלו עולם מדהים ושופע מולם.
מדוע קורס טבחות?
מקצוע הטבחות הוא תחום הולך וגדל והצורך בשוק מהגדולים שקיימים כיום בארץ ובעולם. קורס טבחות מאפשר לסטודנט להתעדכן ולקבל הכשרה מקצועית בתחום ולעזור לו בהשתלבות בעולם התעסוקה הקולינרי.
אפשרויות תעסוקה:
בוגרי קורס טבחות יהיו מוכנים להעסקה במוסדות ותחומים רבים כגון: בבתי מלון, בתי הסעדה, צה"ל, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, פנימיות, מוסדות ציבור
במסגרת קורס טבחות תלמדו מגוון נושאים כגון:
מבוא לעולם הגסטרונומיה: הכלים והידע הבסיסיים אשר כל טבח זקוק להם בתחילת דרכו. הבנות תאורטיות כלפיי הנעשה במטבח עצמו.
בישול גורמה: עולם אוכל העלית וכיצד ליצור מנות אשר מתאימות לרמה הגבוהה והעדכנית ביותר כיום.
טכנולוגיות בישול: הכלים השונים עומדים בפניכם במטבח וכיצד להשתמש בהם בצורה זהירה מקצועית ויעילה.
מאכלי עמים: מאכלים שונים מאוכלוסיות ותרבויות שונות בעולם כגון אוכל אסייתי, איטלקי וצרפתי. המרכיבים השונים ודרכי ההכנסה המגוונות הנותנות לכל עם את המאכלים המסורתיים שלו.
עיצוב מנות ופרזנטציה: באילו כלים וצלחות לבחור? מהם צורות הפרזנטציה המקובלות? בחלק זה של קורס טבחות תקבלו תשובות לכל שאלות עיצוב המוצר הקולינרי הגמור.
מנות ראשונות, עיקריות, אחרונות: הסוגים השונים של המנות הקיימות וכיצד להכין מאכלים מכל אחד מהתחומים.
בנוסף לנושאים שנרשמו קיימים עוד נושאי לימוד רבים כגון: מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים,בישול ים תיכוני ובישול בלקני, תברואת מטבחים , תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה, תזונה ובישול בריא. , ירקות וקטניות, תבלינים ועשבי תיבול, לחמים ולחמניות, המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר, יין לבישול ואירוח , עיצוב מנות ופרזנטציה, יזמות וניהול עסקי , ניהול כלכלי של מטבח , יסודות התמחור ובניית תפריט.
אם ברצונכם למצוא מקצוע נהדר אשר יקנה לכם ידע מעשי מדהים ואפשרויות תעסוקה רבות, קורס טבחות הוא בשבילכם
מדוע קורס טבחות?
מקצוע הטבחות הוא תחום הולך וגדל והצורך בשוק מהגדולים שקיימים כיום בארץ ובעולם. קורס טבחות מאפשר לסטודנט להתעדכן ולקבל הכשרה מקצועית בתחום ולעזור לו בהשתלבות בעולם התעסוקה הקולינרי.
אפשרויות תעסוקה:
בוגרי קורס טבחות יהיו מוכנים להעסקה במוסדות ותחומים רבים כגון: בבתי מלון, בתי הסעדה, צה"ל, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, פנימיות, מוסדות ציבור
במסגרת קורס טבחות תלמדו מגוון נושאים כגון:
מבוא לעולם הגסטרונומיה: הכלים והידע הבסיסיים אשר כל טבח זקוק להם בתחילת דרכו. הבנות תאורטיות כלפיי הנעשה במטבח עצמו.
בישול גורמה: עולם אוכל העלית וכיצד ליצור מנות אשר מתאימות לרמה הגבוהה והעדכנית ביותר כיום.
טכנולוגיות בישול: הכלים השונים עומדים בפניכם במטבח וכיצד להשתמש בהם בצורה זהירה מקצועית ויעילה.
מאכלי עמים: מאכלים שונים מאוכלוסיות ותרבויות שונות בעולם כגון אוכל אסייתי, איטלקי וצרפתי. המרכיבים השונים ודרכי ההכנסה המגוונות הנותנות לכל עם את המאכלים המסורתיים שלו.
עיצוב מנות ופרזנטציה: באילו כלים וצלחות לבחור? מהם צורות הפרזנטציה המקובלות? בחלק זה של קורס טבחות תקבלו תשובות לכל שאלות עיצוב המוצר הקולינרי הגמור.
מנות ראשונות, עיקריות, אחרונות: הסוגים השונים של המנות הקיימות וכיצד להכין מאכלים מכל אחד מהתחומים.
בנוסף לנושאים שנרשמו קיימים עוד נושאי לימוד רבים כגון: מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים,בישול ים תיכוני ובישול בלקני, תברואת מטבחים , תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה, תזונה ובישול בריא. , ירקות וקטניות, תבלינים ועשבי תיבול, לחמים ולחמניות, המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר, יין לבישול ואירוח , עיצוב מנות ופרזנטציה, יזמות וניהול עסקי , ניהול כלכלי של מטבח , יסודות התמחור ובניית תפריט.
אם ברצונכם למצוא מקצוע נהדר אשר יקנה לכם ידע מעשי מדהים ואפשרויות תעסוקה רבות, קורס טבחות הוא בשבילכם
למידע נוסף על קורס טבחות ועוד מגוון מסלולים נהדרים לחצו כאן עכשיו