איכות היא כבר שנים לא מילה גסה, כל אותם נוכלים שהחליטו לזייף, להונות, לעבוד על אנשים בעיניים, לסחוט כספים או להשיג אותם במרמה תוך כדי מכירת ציוד לא באופן חוקי או כשר כבר מבינים שכסף הם לא יקבלו מזה אלא רק מאסר או קנסות.
אבל עדיין כדאי מאד לבדוק טוב טוב עם מי אתם עובדים, ציוד למטבחים הוא תחום מאד רגיש, אחרי הכל מדובר בציוד שממנו אמור לצאת האוכל אותו אתם משווקים לחברות או מסעדות, או שאותו אתם מגישים במסעדה הפרטית שלכם ואתם רוצים שהאיכות תהיה הדבר הבא שידברו עליו שבועות לאחר מכן.
הכיריים, המחבתות, הסירים, הכלים בהם אתם מבשלים, התנורים, הכל מהכל מתחיל באיכות ולכן אסור להתפשר עליה. בעיקר כאשר מדובר על מוצרי נירוסטה שם צריך לרכוש מהמקצועיים ביותר.
כשאתם פותחים עסק אתם רוצים שהוא יהיה מדוקדק מא- ועד ת'.
אתם משקיעים בעיצוב, משקיעים בביגוד שלכם, של העובדים שלכם, משקיעים בחומרי הגלם באופן כל כך איכותי ומובחר, משקיעים בשיווק ופרסום (ואף משלמים על כך לא מעט כסף) משקיעים בקידום הקריירה שלכם ואין סיבה שההשקעה הזו לא תבוא גם מהבסיס.
בענף הזה, צריך לדעת טוב טוב שהמחירים באים לידי ביטוי באופן הכי נוח שיש, אנשי מקצוע לא יקחו מכם מחיר מופקע אך הם גם לוקחים בחשבון שאיש העוסק בתחום זה לבטח מבין שמדובר בכלים ומוצרים שאינם יכולים לרדת יותר מדי במחיר, כי מדובר באיכות.
וכמובן, תמיד תמיד לגשת לאנשים מומלצים, לאנשי מקצוע מוכרים, מהמלצות מחברים ממשפחה מקולגות.
לא להתבייש לבקש ממליצים ולראות תעודות הכשר ומקצוע.
האיכות שלכם, היא כרטיס הביקור שלכם.