החומרים:
2 ביצים, 1.5 כוסות קמח, חצי א. אפיה, כוס חלב (אפשר גם מים), 50 גרם חמאה רכה, 3 כפות סוכר, גרידת לימון, 7 - 8 כפות גדושות ריבת חלב.
ההכנה:
1. בוחשים את כל החומרים, למעט ריבת החלב, לתערובת אחידה וחלקה
2. יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת
3. יוצקים בעזרת כף לאורך אתבנית 7 - 8 כפות של ריבת החלב ומכניסים מיד לאפיה.
4. אופים בחום 170 מעלות במשך כחצי שעה.- הקפידו לחמם את התנור מראש, כדי שהעוגה תקבל קונטרוקציה יפה.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר