דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


עוגת ריבת חלב 

מאת    [ 14/10/2010 ]

מילים במאמר: 83   [ נצפה 8452 פעמים ]

החומרים:

2 ביצים, 1.5 כוסות קמח, חצי א. אפיה, כוס חלב (אפשר גם מים), 50 גרם חמאה רכה, 3 כפות סוכר, גרידת לימון, 7 - 8 כפות גדושות ריבת חלב.

ההכנה:

1. בוחשים את כל החומרים, למעט ריבת החלב, לתערובת אחידה וחלקה

2. יוצקים  את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת

3. יוצקים בעזרת כף לאורך אתבנית 7 - 8 כפות של ריבת החלב ומכניסים מיד לאפיה.

4. אופים בחום 170 מעלות במשך כחצי שעה.- הקפידו לחמם את התנור מראש, כדי שהעוגה תקבל קונטרוקציה יפה.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב