אם אתה רוצה להיות ברמן מצליח אתה חייב להיות בעל הידע והיכולת שהעבודה הזו דורשת.
עבודה כברמן היא קריירה מאוד מתגמלת אך גם מאוד תובענית, ברמן חייב לשמור על הלקוחות שלו ועל עצמו מרוצים מהשירות שהם מספקים.
אף אחד לא אוהב להיות ליד ברמן שנותן שירות גרוע, יש כמה דברים שברמן חייב לשמור עליהם כדי להיות תמיד מוכן וחד, להכיר משקאות ולדעת להכין אותם זה אחד הדברים הכי חשובים שיש ללמוד, במאמר הזה אני אתן כמה טיפים פשוטים שיעזרו לך להפוך לברמן מוצלח.
כמו שאמרתי אחד הדברים הכי חשובים להכיר הם המשקאות! זה מאוד מאכזב להגיע לבר ולהבין שהברמן לא יודע איך להכין את הקוקטייל המועדף עלייך! כברמן אתה צריך להכיר את עצמך עם כל הדברים שקשורים לעבודה, קיימים כמה ספרי ברמנים (רובם באנגלית) שמציינים משקה אחרי משקה.
קנו כמה מהם ותקראו אותם כשיש לכם רגע פנוי, השתמשו באינטרנט, היכולת להכין משקה נדיר מהזכרון בלי מאמץ יכולה להיות להיט בעבודה שלך. הכירו את הכוסות שלך! זה יכול להראות מוגזם אבל הכוסות שאתה משתמשים בהם להגשת המשקאות באמת חשובים.
חלק מההנאה שבשתיית מרטיני משמעה לקבל את המרטיני בכוס המיוחדת שלו.
אחרי שלמדתם את הבסיס הטיפים הכי טובים לקבל כברמן הם על השיטות להכין את המשקאות שלכם, אחד מהם הוא לדעת לערבב את המשקה באופן מדויק לפני ההגשה, זה דורש כף ערבוב או מקל ערבוב וכוס ערבוב.
עליכם לשפוך את המרכיבים שלכם לכוס הערבוב ולערבב בכיוון השעון בצורה איטית, אחרי הערבוב שפכו את התערבות כל קרח קר, שימוש בטכניקה הזאת יאפשר לכם לערבב את המשקאות בצורה שבה הלקוח רצה ולרצות אותו.
עצה מצויינת להכנת משקה היא לדעת לבנות אותו, ועם כמה סוגי משקאות יצירת שכבות היא דרישה לתהליך הזה.
קודם קרח , כמה תבלינים ואז האלכוהול, זה נשמע פשוט אבל גם הדברים הפשוטים ביותר יכולים להפוך את השירות שלכם לשירות ברמה הכי גבוהה שיש.
כל אחד בכל שלב שלו כברמן או כל אחד שמחפש יכולת מסויימת יכול להרוויח מטיפים לברמן, הדבר הכי חשוב הוא להיות פתוח לעצות ולביקורת ולתפוס הזדמנויות שמאפשרות לכם לשפר את היכולת שלכם לא משנה מתי הן צצות!
האינטרנט הוא אחד המקורות הכי טובים למידע על המקצוע, אבל חנויות ספרים וגם ברמנים המתעסקים בפלייריינג מחזיקים בידע רב שלא ידעתם קודם. לימוד של סגנונות חדשים כברמן או משקאות חדשים להכין יכולים לעזור לך מאוד במסע שלך כברמן.
קישור לפוסט האורגינלי.
מיכאל וקנין הוא מדריך בקורס ברמנים כבר 3 שנים, למיכאל נסיון רב בתור ברמן ובתור מורה, הוא מתפקד גם בתור רכז הקורסים בבית ספר לברמנים בו הוא מלמד.