מרכיבים:
400 גר' חסה ערבית אייסברג
חופן עלי סלק
חופן עלי רוקט
חופן עלי בייבי
חופן נבטים ( אופציה)
לרוטב:
1/4 כוס סילן
1/4 כוס חומץ בלסמי / חומץ בין יין אדום או לבן/ מיץ לימון או שילוב של כולם
1 אשכולית מקולפת ומנוקה לפלחים
1 כף חרדל
3/4 כוס שמן זית או שילוב של שמן זית ושמן אגוזים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
דרך הכנה:
קורעים את עלי החסה לחתיכות גדולות, מניחים בקערה.
מוסיפים את שאר הירקות בקערת הגשה ומערבבים בעזרת הידים.
מכניסים את מרכיבי הרוטב לצנצנת סגורה ומנערים היטב, טועמים וממליחים לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות.
400 גר' חסה ערבית אייסברג
חופן עלי סלק
חופן עלי רוקט
חופן עלי בייבי
חופן נבטים ( אופציה)
לרוטב:
1/4 כוס סילן
1/4 כוס חומץ בלסמי / חומץ בין יין אדום או לבן/ מיץ לימון או שילוב של כולם
1 אשכולית מקולפת ומנוקה לפלחים
1 כף חרדל
3/4 כוס שמן זית או שילוב של שמן זית ושמן אגוזים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
דרך הכנה:
קורעים את עלי החסה לחתיכות גדולות, מניחים בקערה.
מוסיפים את שאר הירקות בקערת הגשה ומערבבים בעזרת הידים.
מכניסים את מרכיבי הרוטב לצנצנת סגורה ומנערים היטב, טועמים וממליחים לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות.