מצרכים:
900 ג",ר קמח
20 ג"ר שמרים יבשים
650 מ,ל מים
45 מ"ל שמן זית
1 כף דבש או סוכר
1 כפית מלחי
אופן הכנה:
לערבב במיקסר המצרכים עד אחידות לקמח מישטח עבודה להוציא את הבצקלקפל מספר פעמים לגלגל לכדור.
להעביר לקערה ולכסות להניח להטפחה עד שיכפיל את ניפחו.
לשמן את הידיים להוציא את הבצק ולשטוח לתבנית משומנת בשמן זית.
כשהבצק מרודד בתבנית עושים בבצק גומות עם האצבעות.
קוצצים רוזמרין טרי ושום ומערבבים עם 1/4 כוס שמן זית איכותי.
יוצקים על הבצק גם בתוך הגומות ומפזרים מלח גס.
מתפיחים 20 דקות.
אופים בתנור מחומם מראשל200 מעלות למשך 20 דקות ובודקים את תחתית הבצק.
900 ג",ר קמח
20 ג"ר שמרים יבשים
650 מ,ל מים
45 מ"ל שמן זית
1 כף דבש או סוכר
1 כפית מלחי
אופן הכנה:
לערבב במיקסר המצרכים עד אחידות לקמח מישטח עבודה להוציא את הבצקלקפל מספר פעמים לגלגל לכדור.
להעביר לקערה ולכסות להניח להטפחה עד שיכפיל את ניפחו.
לשמן את הידיים להוציא את הבצק ולשטוח לתבנית משומנת בשמן זית.
כשהבצק מרודד בתבנית עושים בבצק גומות עם האצבעות.
קוצצים רוזמרין טרי ושום ומערבבים עם 1/4 כוס שמן זית איכותי.
יוצקים על הבצק גם בתוך הגומות ומפזרים מלח גס.
מתפיחים 20 דקות.
אופים בתנור מחומם מראשל200 מעלות למשך 20 דקות ובודקים את תחתית הבצק.