חומרים
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
1 ק"ג תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לפרוסות במים עם לימון ( למנוע השחרה)
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה, או חמאה.
1 שקית סוכר וניל
ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו
מערבבים הסוכר, הקמח והסולת ומפזרים חצי בתחתית תבנית מלבנית ( 33 על 23 ס"מ) משומנת או עם נייר אפיה
עורכים התפוחים המסוננים ומפזרים את יתרת תערובת הקמח
ממיסים השומן עם סוכר הוניל והקינמון ומטפטפים על העוגה
אופים 30 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים מעט
מכינים סירופ סוכר מחצי כוס סוכר וכוס מים כשמערבבים אותם בסיר על אש עד שנהיה סירופ בהיר
זולפים מהסירופ על העוגה
ניתן להגיש חם או קר
?ניתן להחליף התפוחים בשזיפים אדומים מגולענים או כל פרי אחר
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
1 ק"ג תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לפרוסות במים עם לימון ( למנוע השחרה)
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה, או חמאה.
1 שקית סוכר וניל
ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו
מערבבים הסוכר, הקמח והסולת ומפזרים חצי בתחתית תבנית מלבנית ( 33 על 23 ס"מ) משומנת או עם נייר אפיה
עורכים התפוחים המסוננים ומפזרים את יתרת תערובת הקמח
ממיסים השומן עם סוכר הוניל והקינמון ומטפטפים על העוגה
אופים 30 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים מעט
מכינים סירופ סוכר מחצי כוס סוכר וכוס מים כשמערבבים אותם בסיר על אש עד שנהיה סירופ בהיר
זולפים מהסירופ על העוגה
ניתן להגיש חם או קר
?ניתן להחליף התפוחים בשזיפים אדומים מגולענים או כל פרי אחר