סופלה שוקולד קלאסי, נשתמש בשוקולד מריר משובח, והאורחים יהיו מופתעים מהקינוח המרשים בשילוב של הפיצוחיות החיצונית והנימוחות הפנימית של השוקולד. כמה שמרשים מפתיע קלות הכנת הקינוח.
חומרים:
300 גר' שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
75 גר' חמאה
75 גר' סוכר
20 גר' קמח
אופן הכנה:
1) מקציפים 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר.
2) מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.
3) ממסים השוקולד ומערבבים עם התערובות, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
4) מוזגים ליח' אלומיניום או לכלי סופלה מתאימים בשומנות במעט חמאה 3/4 גובה.
5) אופים ב 180 מעלות 10-12 דקות.
6) בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.
7) מגישים מיד.
? כדי שהסופלה יצליח אסור לפתוח התנור במהלך האפיה ולחמם התנור מראש.
חומרים:
300 גר' שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
75 גר' חמאה
75 גר' סוכר
20 גר' קמח
אופן הכנה:
1) מקציפים 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר.
2) מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.
3) ממסים השוקולד ומערבבים עם התערובות, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
4) מוזגים ליח' אלומיניום או לכלי סופלה מתאימים בשומנות במעט חמאה 3/4 גובה.
5) אופים ב 180 מעלות 10-12 דקות.
6) בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.
7) מגישים מיד.
? כדי שהסופלה יצליח אסור לפתוח התנור במהלך האפיה ולחמם התנור מראש.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: